DeviceBox
Polski
Pobierz aplikację

W czym możemy pomóc?

Napisz do nas w dowolnym języku. Czytamy każdą wiadomość i odpowiadamy w ciągu kilku dni roboczych.

Pomoc przez e-mail: support@nightaris.com

Prosimy nie załączać dziennika panic, chyba że chcesz, abyśmy go przeanalizowali: dziennik zawiera numer seryjny i identyfikatory Twojego iPhone'a.

Często zadawane pytania

Gdzie znajdę dziennik panic?

W menu Ustawienia › Prywatność i ochrona › Analizy i udoskonalenia › Wyświetl dzienniki analiz (we wcześniejszych wersjach iOS: Dane analiz), w pliku, którego nazwa zaczyna się od panic-full. Wpisz panic-full w polu wyszukiwania na dole listy, jeśli jest dostępne. Otwórz go, stuknij Udostępnij, a następnie wybierz DeviceBox. Analizator panic zawiera przewodnik krok po kroku.

Na liście nie ma pliku panic-full.

Oznacza to, że system iOS nie zarejestrował awarii panic od czasu ostatniego wyczyszczenia dzienników. Restart zainicjowany ręcznie lub wywołany uaktualnieniem nie tworzy takiego pliku.

DeviceBox informuje, że dziennik nie pasuje do żadnej reguły.

DeviceBox nigdy nie zgaduje: dziennik niedopasowany do żadnej reguły jest zgłaszany jako nieznany wraz ze znalezionymi kodami. Aktualizacje wprowadzają nowe reguły, gdy publiczne źródła serwisowe opisują nowe przypadki panic.

Kondycja baterii informuje, że plik nie zawiera danych baterii.

Dane baterii są w większym z dwóch plików analiz z danego dnia: w tym z .000 w nazwie lub, jeśli żaden go nie ma, w tym z późniejszą godziną. Udostępnij ten plik. Opcja Udostępniaj analizy musi być włączona, aby system iOS je tworzył.

Jak przywrócić zakup Premium?

Otwórz Ustawienia w DeviceBox i stuknij Przywróć zakup, będąc zalogowanym na Koncie Apple, z którego dokonano zakupu. Zakup Premium jest jednorazowy i przypisany do Twojego Konta Apple.

Dlaczego widzę reklamy i jakie informacje one otrzymują?

Reklamy pozwalają na bezpłatne udostępnianie aplikacji DeviceBox. Reklamy nigdy nie otrzymują żadnych informacji z dzienników ani wyników diagnozy. Możesz zmienić ustawienia reklam w Ustawieniach aplikacji; zakup Premium usuwa reklamy.

Czy DeviceBox przesyła moje dzienniki gdziekolwiek indziej?

Nie. Twoje dzienniki i zdjęcia nigdy nie opuszczają Twojego iPhone'a. Sprawdź Politykę prywatności, aby dowiedzieć się, co otrzymują systemy reklamowe, analityka i raporty o awariach.